Cirka 12 stycken, beroende på hur stora muffinsformarna är.
200 g mörk blockchoklad
150 g margarin
3 ägg
2 dl strösocker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
After Eight-plattor
stora muffinsformar
Sätt ugnen på 200-225 grader (beroende på hur stora muffinsarna är).
Bryt chokladen i mindre bitar och smält på svag värme med matfettet under omrörning. Låt svalna.
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Sikta ner mjölet och bakpulvret. Häll ner den ljumma chokladsåsen och rör varsamt smeten slät.
Skeda upp smeten i formarna så att de blir fyllda till 3/4. Skär varje After Eight-platta i 3 delar och stick ner 3 bitar i varje form.
Grädda muffinsen i mitten av ugnen i ca. 10-12 minuter.
Supergoda!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar